Ολοκληρώθηκε του Γουόλκοτ στην Άρσεναλ

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Θίο Γουόλκοτ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Άρσεναλ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής (18/1) ο σύλλογος του Λονδίνου.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού έληγε στο τέλος της σεζόν, με τις δύο πλευρές-μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών-να δίνουν τελικά το απόγευμα της Παρασκευής τα χέρια.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές από την Άρσεναλ, ωστόσο σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα το deal έφτασε τα 20 εκατομμύρια

λίρες, με τον Άγγλο επιθετικό θα αμείβεται πλέον με 100 χιλιάδες εβδομαδιαίως.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την διαρκή υποστήριξη, ειδικά τον προπονητή μου και τον κόσμο. Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι επιθυμία μου αποτελούσε να παραμείνω εδώ. Χαίρομαι που ήρθαμε σε συμφωνία. Το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι ο σύλλογος να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές του και να κερδίσει τρόπαια» δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Γουόλκοτ.

«Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που ο Θίο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ήρθε στο σύλλογο στα 16 του, εξελίχθηκε σαν ποδοσφαιριστής εδώ και πλέον αποτελεί σημαντικό μέλος τόσο για εμάς όσο και για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά και σπουδαίος χαρακτήρας. Η επέκταση της συνεργασίας μας δημιουργεί έναν ισχυρό πυρήνα για τους υπόλοιπους φιλόδοξους νεαρούς που υπάρχουν και έχουν δεσμευτεί με το σύλλογο» τόνισε από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ολοκληρώθηκε του Γουόλκοτ στην Άρσεναλ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα