Όλες οι απεργίες της Δευτέρας 21/11/2011

Δείτε εδώ ποιες απεργίες θα γίνουν την Δευτέρα ....

ΕΡΤ 12:00 έως 16:00
Τετράωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16.00, κήρυξε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ στην Αθήνα,
αντιδρώντας -όπως αναφέρει- στην επιχειρούμενη επιβολή του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου στους εργαζόμενους δημοσιογράφους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η Ενωση καλεί τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να συμμετάσχουν μαζικά στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα.

ΚΕΡΔΟΣ 16:00 έως 18:00
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., μπροστά στην καταχρηστικά επιχειρούμενη προσπάθεια της εργοδοσίας και της διεύθυνσης της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ» να επιβάλει την υπογραφή ατομικών συμβάσεων με μείωση μισθών κατά 20% στους εργαζόμενους, αποφάσισαν, κατ’ εξουσιοδότηση και κατ’ εντολή των Γενικών Συνελεύσεών τους, την κήρυξη 2ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» από τις 16.00 έως τις 18.00 τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Ζητώντας να σταματήσει κάθε προσπάθεια υπογραφής ατομικών συμβάσεων εργασίας

Την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Φαρμακεία Αττικής & Πειραιά 24ωρη
Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν τη Δευτέρα 21/11/2011 οι φαρμακοποιοί Αττικής και Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική που ακολουθείται για τον κλάδο από το υπουργείο Υγείας.



Τη Δευτέρα 21/11/11 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Φ.Σ. Αττικής στο ξενοδοχείο Intercontinental, και την ίδια μέρα στο ΕΒΕΠ η γ.σ. του Φ.Σ. Πειραιά, προκειμένου να αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα