Οινοπαραγωγοί ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί

Η πρώτη παρτίδα κρασιού από τους αμπελώνες του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί είναι γεγονός. Το ροζέ κρασί «Miraval» προέρχεται από το αμπέλι του διάσημου ζεύγους, που βρίσκεται σε μια έκταση αξίας 40 εκατ. ευρώ κοντά στην πόλη Brignoles στην περιοχή Provence-Alpes-Côte d’Azur της Γαλλίας.

Το κρασί τους αναμένεται να κοστίζει 15 ευρώ ενώ μόλις 6.000 τυχεροί θα μπορέσουν να το γευτούν.

Ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να αγοράσουν το 17ου αιώνα κάστρο Miraval, επειδή περιβάλλεται από αμπέλι σε έκταση 50-60 στρεμμάτων, από το οποίο παράγεται το λευκό κρασί «Lady Jane», το κόκκινο «Natouchka» και το φημισμένο και βραβευμένο ροζέ «Pink Floyd».

Το τελευταίο πήρε το όνομά του από το διάσημο συγκρότημα, το οποίο ηχογράφησε μέρος του άλμπουμ «The Wall» στην περιοχή.

Το κάστρο διαθέτει μια πετρόκτιση κάβα του 1850, γεμάτη με λευκά κρασιά της ποικιλίας Coteaux Varois καθώς και λευκά, κόκκινα και ροζέ από την περιοχή Cotes de Provence.

Η παραγωγή ελέγχεται από την οικογένεια γάλλων οινοπαραγωγών Perrins. Εκτιμούν ότι η παραγωγή θα φτάσει τα 150.000 μπουκάλια την πρώτη χρονιά, τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε καλές κάβες και καλά εστιατόρια.

The post Οινοπαραγωγοί ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα