Οι απόκριες έφτασαν… Τί θα ντυθείτε φέτος;

Φαίνεται ότι στις απόκριες βγάζουμε τον κρυμμένο μας εαυτό, αυτό που θα θέλαμε να είμαστε…. Πετάμε τα ταμπού λόγω των ημερών και ζούμε ελεύθεροι…Άλλοι πάλι βρίσκουν τις απόκριες την αφορμή να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να γελάσουν με ένα αστείο ντύσιμο σε κάποιο πάρτι που όλο και κάπου θα υπάρχει κάποια πρόσκληση. Ναι ζούμε σε άσχημες εποχές. Ίσως στις χειρότερες που έχει ζήσει η γενιά μας. Όμως το γέλιο δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το στερήσει. Για πείτε λοιπόν τι θα ντυθείτε φέτος; διαλέξατε στολή; Θα τολμήσετε να υποδυθείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζετε

τις υπόλοιπες μέρες… Και μην πιστεύετε πως για να εξοπλιστείτε με μια αποκριάτικη στολή χρειάζεστε μια ολόκληρη περιουσία. Πάνε αυτοί οι καιροί. Οι τιμές για ενοικίαση στα εποχιακά καταστήματα ξεκινούν από 10 ευρώ και για αγορά από 20 ευρώ. Δείτε μερικές ιδέες παρακάτω και ακόμα περισσότερες πατώντας εδώ. Καλές απόκριες σε όλες και όλους!


ΒΡΕΙΤΕ & ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

The post Οι απόκριες έφτασαν… Τί θα ντυθείτε φέτος; appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα