Οι 16 Έλληνες ποδοσφαιριστές που παραμένουν στα… αζήτητα!

Φτάσαμε μία ανάσα από το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής σεζόν 2012-2013 και πολλές ομάδες δεν έχουν κατορθώσει να φτιάξουν ένα επαρκές ρόστερ που θα τους δώσει τη δυνατότητα να είναι ανταγωνιστικές, ενώ υπάρχουν σύλλογοι που ...
ούτε καν έχουν καλύψει τις ανάγκες στη βασική τους ενδεκάδα.

Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που παραμένουν ελεύθεροι και σίγουρα θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Οι
τρεις… τερματοφύλακες

Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς και Γιώργος Αμπάρης είναι χωρίς ομάδας και μπορούν να δώσεις λύσεις με την εμπειρία τους από τη μεγάλη κατηγορία. Όσον δεν κλείνουν σε κάποιο σύλλογο, τόσο και το κασέ τους θα πέφτει.

Ένας για κάθε θέση

Θοδωρής Τριποτσέρης, Ανέστης Αργυρίου, Νίκος Ψυχογιός, Γιώργος Μαχλελής και Βαγγέλης Οικονόμου είναι οι παίκτες που μπορούν να σταθούν με αξιοπρέπεια στην πρώτη κατηγορία και να δώσουν σημαντικές λύσεις. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρότι δηλώθηκε για τα ματς με την Νιούκαστλ, και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος.

Καρα-μπινάτη ευκαιρία
Γιώργος Καραγκούνης, Παντελής Καφές, Χάρης Παππάς και Γιώργος Μακρής είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και μπορούν να καλύψουν πολλούς ρόλους. Για τον Καραγκούνη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Τέσσερα κανόνια
Άγγελος Χαριστέας, Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Καλαντζής και Θανάσης Τσίγκας καλύπτουν άνετα τα κενά στην επιθετική γραμμή. Οι δυο τελευταίοι μάλιστα, αναφέρει το sport24, είναι κοντά στο να ανακοινωθούν από ομάδες, με τον Καλαντζή μάλιστα να προέρχεται από εκπληκτική σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα