«Ο Τίτο είναι το αφεντικό και θα είναι στον πάγκο»

Μπορεί ο Ζόρντι Ρόουρα να έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά αυτό που απασχόλησε ήταν ο Βιλανόβα!

«Ο Τίτο είναι το αφεντικό και θα είναι στον πάγκο», είπε ο Ροούρα και συνέχισε:

«Η επιστροφή του Τίτο είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να επιστρέφει μετά μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την υγεία του. Προσωπικά πρέπει να πω πως είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο. Ο Τίτο είναι ξεκάθαρο πως είναι ο άνθρωπος που έλειπε από την

ομάδα και γενικότερα σε όλους στο σύλλογο», τόνισε ο Ρόουρα και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι.

«Το πρώτο παιχνίδι με την Μίλαν μας δείχνει τι δεν πρέπει να είμαστε, τι πρέπει να αποφύγουμε. Ξέρουμε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι σαφώς δυσκολότερο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο… Μπορείς και να χάσεις. Ξέραμε την Μίλαν… ξέρουμε και την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ και μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Με πολύ μεγάλους παίκτες», τόνισε.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολεί την τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσει τον Ιμπραϊμοβιτς.

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Τον ξέρουμε πολύ καλά είναι ένας θαυμάσιος παίκτης, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ο Τίτο είναι το αφεντικό και θα είναι στον πάγκο» appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα