Ο Πέπε έφτυσε παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πέπε είχε μία έντονη αψιμαχία με τον Λιονέλ Μέσι εντός γηπέδου ύστερα από την όχι και τόσο σοφή ενέργεια του Αργεντινού να κλωτήσει με δύναμη τη μπάλα προς την εξέδρα των οπαδών της Ρεάλ, όμως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός καυγάς στον οποίο συμμετείχε ο Πορτογάλος άσος.

Σύμφωνα με...
δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Mundo Deportivo", ο αμυντικός μέσος των Μαδριλέων βγήκε εκτός ελέγχου μετά το ματς και στη φυσούνα που οδηγούσε στα αποδυτήρια είχε έντονη λογομαχία με αρκετούς παίκτες της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας μάλιστα
στο σημείο να εκτοξεύσει φτυσιές εναντίον τους!

Το ίδιο μέσο προσθέτει πως η κατάσταση αυτή δημιούργησε τρομερή ένταση, με τους παίκτες του Γουαρδιόλα να μένουν απαθείς αλλά να απαντούν στον Πέπε στολίζοντάς τον με αρκετά "κοσμητικά" επίθετα.

"Οι επτά αμυντικοί το μεγαλύτερο κοπλιμέντο για Μπάρτσα"

Εν τω μεταξύ, ο Γιόχαν Κροίφ θέλησε και αυτός να ρίξει λίγο ακόμα "λάδι στη φωτιά" στην τρομερή κόντρα των δύο "μεγάλων" του ισπανικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας μέσω αρθρογραφίας του στην "El Periodico" ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει με φόβο τους πρωταθλητές Ισπανίας της τελευταίας διετίας.

"Οι έντεκα που παρέταξε ο Μουρίνιο ήταν το καλύτερο κοπλιμέντο που μπορούσε να κάνει στη Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να έχεις πραγματικά μεγάλο φόβο για να παίξεις στην έδρα σου με επτά αμυντικούς.

Ο Μουρίνιο φοβάται τη Μπαρτσελόνα. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς μίλησε για τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο.

Επέμεινε να μιλάει για το γεγονός ότι έπαιζε με 10 εναντίον 11 και δεν χρειάστηκε έτσι να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που χρησιμοποίησε τόσους πολλούς αμυντικούς.

Είναι ένας προπονητής που τον νοιάζει η νίκη και όχι το αν η ομάδα του θα παίξει ποδόσφαιρο, εάν θεωρούμε το ποδόσφαιρο ως ένα είδος θεάματος για τους θεατές.

Ο αγώνας του Μπερναμπέου θα χρησιμεύσει στη Μπαρτσελόνα για να ξέρει τι την περιμένει στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι.

Και το καλύτερο για εκείνην είναι να παραμείνει πιστή στη δική της φιλοσοφία", ήταν τα κυριότερα σχόλια του "ιπτάμενου Ολλανδού" για το σαββατιάτικο 1-1 της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη.
sport24
Keywords
Τυχαία Θέματα