«Ο Πανιώνιος είναι το… σπίτι μου»

Ο Άκης Μάντζιος θα επιστρέψει την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος του Πανιώνιου, ωστόσο, όπως υποστήριξε νιώθει τον Ιστορικό σαν το σπίτι του. Ο τεχνικός ηγέτης της Κέρκυρας, σε δηλώσεις του στο «Goal» μίλησε για τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος από την πορεία των «κυανέρυθρων» στη φετινή χρονιά...
«Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα όπως ήταν και όταν αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής αντίπαλος του Πανιώνιου με τον Άρη και τον Ιωνικό. Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που έχεις μεγαλώσει μαζί ανθρώπους
που αισθάνεσαι σαν την οικογένειά σου. Το ίδιο θα είναι και την Κυριακή. Σε αυτό το γήπεδο έχω περάσει πάνω από 15 χρόνια. Από εκεί και πέρα μπάλα παίζουν οι παίκτες, όχι εγώ», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Και συνέχισε: «Είναι σαν στο σπίτι μου. Διατηρώ καλές σχέσεις τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον κόσμο. Ειδικά μετά το περσινό εξάμηνο που έδωσα ό,τι μπορούσα να σώσουμε τη χρονιά με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Αναφορικά με τη νέα εικόνα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, απάντησε: «Χαίρομαι πραγματικά για την πορεία του Πανιώνιου μέχρι σήμερα, η οποία για μένα είναι και τόσο έκπληξη. Θεωρώ ότι έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου. Πέρυσι προωθήσαμε στην πρώτη ομάδα και δώσαμε ευκαιρίες σε παιδιά όπως ο Κολοβός, ο Ντούνης, ο Κούρντι, ο Κούρος. Παίκτες που αυτή τη στιγμή θεωρούνται βασικοί. Ακόμα και ο Μενδρινός και ο Ρόβας που ήρθαν πέρυσι τον Ιανουάριο με δική μου εισήγηση. Ο Πανιώνιος πάντως είναι υπεράνω προσώπων. Είναι μια ομάδα με ιστορία, συνέχεια και όντως χαίρομαι ιδιαίτερα που αγωνιστικά πάει καλά γιατί αυτό δίνει κουράγιο σε διοίκηση, παίκτες και κόσμο ώστε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της χρονιάς».

Τέλος, ο κόουτς των «Φαιάκων» μίλησε και για την πορεία του στον Πανιώνιο: «Πέρασα πολλά και ως παίκτης και ως προπονητής. Η κατάκτηση του Κυπέλλου το 1998 ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Βέβαια υπήρχαν και πίκρες, όπως ο υποβιβασμός δύο φορές στη Β’ Εθνική. Αλλά όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο».
Keywords
Τυχαία Θέματα