Ο Ερντογάν έγινε και εξώφυλλο στο ΤΙΜΕ..Την ώρα που ο Παπανδρέου γίνεται αφίσα σε επιθεωρήσεις γέλιου

Eξώφυλλο στο περιοδικό Time, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου είναι ο Τούρκος πρωθυπουργός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ, ο τίτλος θα είναι “Erdogan’s Way” δηλαδή «Ο τρόπος του Ερντογάν» και θα παρουσιάζει τον Τούρκο Πρωθυπουργό σε ασπρόμαυρη φωτογραφία με δεμένα τα χέρια.

Στην εισαγωγή το περιοδικό θα αναφέρεται στην πρόσφατη επίσκεψη του Ερντογάν στο Κάιρο «όπου τον υποδέχθηκαν ως αστέρι της ροκ.» Γίνεται επίσης αναφορά σε.......
δημοσκόπηση
του πανεπιστημίου του Maryland, σύμφωνα με την οποία ο Ερντογάν είναι ο πιο αξιοθαύμαστος ηγέτης μεταξύ των Αράβων το 2010.

Υποστηρίζει παρόλο που η έκρυθμη συμπεριφορά του Τούρκου Πρωθυπουργού, ο οποίος εξευτελίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους, φυλακίζει τους εχθρούς του και εκβιάζει τα ΜΜΕ, την ίδια ώρα τα θετικά του υπερισχύουν των αρνητικών του στα μάτια των υποστηρικτών του.

Γίνεται επίσης λόγο για την επιτυχία του Ερντογάν στο να εκσυγχρονίσει τους Ισλαμιστές χωρίς να επηρεάζει τις θρησκευτικές τους ρίζες. Κατάφερε όπως λέγεται να αποδείξει ότι το Ισλάμ μπορεί να υπάρξει χωρίς απαραίτητα να είναι εχθρός του μοντέρνου τρόπου ζωής.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ερντογάν θα αποτελέσει τον 9ο Τούρκο ο οποίος θα παρουσιαστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Times.
Keywords
Τυχαία Θέματα