Νύχτα ληστειών σε όλη την Αθήνα

Στη Γλυφάδα τρεις δράστες άρπαξαν χρήματα από σπίτια με την απειλή αυτομάτου όπλου και χειροβομβίδας. Μπαράζ ληστειών στην Αττική σημειώθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Eιδικότερα τα ξημερώματα στη Γλυφάδα μέσα σε διάστημα μιας ώρας τρεις...

κακοποιοί εισέβαλαν σε δυο οικίες και με την απειλή αυτομάτου όπλου και χειροβομβίδας ακινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα και διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.

Στις 6.29 το πρωί στη πλατεία Καισαριανής στην Καισαριανή τρία άτομα με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από υπάλληλο περιπτέρου.

Στις
06.36 το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στην Ακτή Μιαούλη 83 στον Πειραιά όπου δυο ένοπλοι άρπαξαν χρήματα από υπάλληλο περιπτέρου. Και στις δυο περιπτώσεις οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Στις 02.48 στον Ασπρόπυργο δυο άτομα μπήκαν σε σπίτι και με την απειλή σωματικής βίας αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό πόσό.

Επίσης στο Αιγάλεω συνελήφθησαν δυο υπήκοοι Πακιστάν γιατί με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από αλλοδαπό άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στον Κολωνό άγνωστος με την απειλή όπλου προσπάθησε να αρπάξει χρήματα από ιδιοκτήτη περιπτέρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα