Νεύρα για τα… νεύρα του Φάμπρι

Μετά τον Ζέκα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε διάλογο με τον Φάμπρι στη διάρκεια ενός αγώνα. Πρόκειται για τον Βιτόλο, έναν από τους πιο ήρεμους παίκτες της ομάδας και από τους λίγους που έχουν έρθει κοντά με τον Ισπανό προπονητή (συμπατριώτες γαρ). «Κόουτς, μη φωνάζεις συνέχεια. Και δεν σε ακούμε και εκνευριζόμαστε», είπε ο Βιτόλο στον Φάμπρι και μάλλον εξέφραζε το κοινό αίσθημα στις τάξεις της ομάδας.

Πολλοί, αν όχι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού,

είναι δυσαρεστημένοι με τις φωνές του εκρηκτικού προπονητή τους, καθώς θεωρούν πως δεν βοηθούν σε τίποτα, παρά προκαλούν πανικό και δεν τους επιτρέπουν να σκεφτούν καθαρά στη διάρκεια του αγώνα.

Πάντως επί της παρούσης ζήτημα αντικατάστασης του Φάμπρι δεν υπάρχει, παρά το μεγάλο στραβοπάτημα απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Αν, ωστόσο, συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα κι απομακρυνθεί κι άλλο ο στόχος των play offs, η θέση του Φάμπρι θα γίνει εξαιρετικά επισφαλής. Δίχως υπερβολή, κάθε ματς στο εξής αποτελεί κριτήριο για το μέλλον του Φάμπρι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Νεύρα για τα… νεύρα του Φάμπρι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα