Νέο σύστημα από Λίνεν

Αποκρυσταλλώνεται στο μυαλό του Έβαλντ Λίνεν η ιδέα να παρατάξει την ΑΕΚ με διαφορετικό σχήμα από το 4-4-2 με ρόμβο. Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε για δεύτερη συνεχή μέρα την πρόθεσή του να παρατάξει την ομάδα του στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 4-2-3-1.

Στη σημερινή κανονική δοκιμή (γιατί χθες απλώς έγιναν κάποιες ασκήσεις τακτικής) ο 59χρονος προπονητής τοποθέτησε στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Τσουκαλά (έχει προβάδισμα έναντι του Βλάχου), Κουτρουμπή, Τσούπρο (ο Μπουγαΐδης δύσκολα θα προλάβει

λόγω ενοχλήσεων στα πλευρά) και Τσουμάγκα. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Φέτσης και Αναστασόπουλος, αν και τη θέση του δεύτερου αναμένεται να πάρει ο Μητρόπουλος που λόγω ενός απροόπτου καθυστέρησε να πάει στη σημερινή προπόνηση χωρίς να τίθεται θέμα τιμωρίας του. Μπροστά από τα κεντρικά χαφ ήταν οι Καραλής δεξιά, Ανάκογλου αριστερά και Γκερέιρο ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον μοναδικό καθαρόαιμο φορ, που ήταν ο Πετρόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Κορδέρο και Φούντας (μαζί φυσικά με τους Κατίδη και Αρκούδα που δεν ξαναπαίζουν τη φετινή σεζόν), αλλά και ο τραυματίας Γιάγκο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Νέο σύστημα από Λίνεν appeared first on Enimerwsi.gr - Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα