Νέο φιρμάνι για ΑΕΚ

Νέες δικαστικές περιπέτειες περιμένουν την ΑΕΚ, η οποία δεν τηρεί αρκετούς από τους διακανονισμούς οφειλόμενων που έχει κάνει με πρώην ποδοσφαιριστές της...
με αποτέλεσμα αυτοί να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη.

Ετσι μετά τους Βάργκας και Καφέ, διά της δικαστικής οδού είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τα χρήματα τους τόσο ο Βόσνιος αμυντικός, Σανέλ Γιάχιτς όσο και ο Βραζιλιάνος μεσοεοπιθετικός, Γκουστάβο Μαντούκα.

Οι δυο παίκτες μπορεί να έχουν αποχωρήσει από την ΑΕΚ,
ωστόσο τους οφείλονται χρήματα. Αμφότεροι είχαν δεχθεί τον διακανονισμό που τους πρότειναν και έβαζαν υπογραφές, προκειμένου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να εξασφαλίζει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ο κόμπος, όμως, έχει φθάσει, πλέον, στο χτένι… Ετσι οι δυο ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν ενημερώσει την «Ενωση» μέσω εκπροσώπου τους πως η υπομονή εξαντλήθηκε. Ζήτησαν τα λεφτά τους, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τα διεκδικήσουν μέσω προσφυγής.

Οσο για τη στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση των δυο ποδοσφαιριστών; Η απάντηση είναι απλή. Ζήτησε και σε αυτή την περίπτωση χρόνο μέχρι το τέλος του μήνα, ωστόσο φαίνεται ότι η υπομονή των δύο παικτών έχει πλέον εξαντληθεί και οι πιθανότητες είναι υπέρ του να κινηθούν νομικά. Φυσικά, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει χρόνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα