Νεαρή πουλά την παρθενιά της μέσω Youtube

Στόχος περιπαικτικών σχολίων από τους συντοπίτες της έχει γίνει μία 18χρονη κοπέλα που με βίντεο στο Youtube γνωστοποιεί ότι θα βγάλει σε πλειστηριασμό την πρώτη ερωτική της επαφή.

Μιλώντας στο CNN η Ρεμπέκα Μπερνάρντο αναφέρει ότι βρέθηκε σε κατάσταση απόγνωσης λόγω της αρρώστιας της μητέρας της και ότι αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα μία βραζιλιάνας, της Καταρίνα Μιλιορίνι που έκανε το ίδιο στο παρελθόν.

“Το πήρα απόφαση όταν η μητέρα μου έπαθε εγκεφαλικό” αναφέρει η 18χρονη, προσθέτοντας ότι ήδη δοκίμασε να εργαστεί στις πωλήσεις και ως σερβιτόρα αλλά δεν κατάφερνε να βγάλει αρκετά χρήματα, καθώς μάλιστα δεν διαθέτει και το απολυτήριο λυκείου.

“Δούλευα όλη την ημέρα και έβγαζα 150 ρεαλ, τα οποία έφταναν μόνο για να πληρώσω κάποιον να μένει μαζί της. Έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις τί θέλεις και να είσαι δυνατός” προσθέτει η νεαρή.

Πάντως η ίδια η μητέρα δεν φαίνεται να συμφωνεί. Μιλώντας με δυσκολία, αναφέρει ότι η κόρη της πρέπει να βρει μια κανονική δουλειά και όχι να εκπορνεύεται.

Σύμφωνα με το CNN τα κίνητρα της νεαρής Βραζιλιάνας ενδέχεται να είναι αμφισβητήσιμα.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ένα τηλεοπτικό δίκτυο προσφέρθηκε να πληρώσει για τα ιατρικά έξοδα της μητέρας της αν αποσύρει τον ιδιότυπο πλειστηριασμό. Ενώ αρχικά δέχτηκε, στη συνέχεια αποφάσισε να προχωρήσει λέγοντας ότι “θέλει να αρχίσει μία νέα ζωή”.

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι μέχρι στιγμής έχει δεχτεί καλές προσφορές για την παρθενιά της, με την υψηλότερη να αγγίζει τα 70.000 ρεάλ δηλαδή 35.000 δολάρια.

The post Νεαρή πουλά την παρθενιά της μέσω Youtube appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα