Νέα κόντρα Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ

Μία νέα σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Δημοσίας Τάξης και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες για βασανισμό των συλληφθέντων της Κοζάνης.

«Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Σκουρλέτης ‘’ξαναχτύπησε’’. Χθες, δεν τόλμησε να διαφοροποιηθεί από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

ο οποίος κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια σαν ‘’σύγχρονο νεοναζί’’ (!), παρέχοντας απόλυτη κάλυψη στην εξαχρείωση της πολιτικής ζωής» ανέφερε το υπουργείο Δημοσίας Τάξης.

Παράλληλα κατηγόρησε τον Παναγιώτη Σκουρλέτη ότι ισχυρίστηκε πως ο Νίκος Δένδιας είναι ο «ηθικός αυτουργός βασανισμού συλληφθέντων». «Είναι ο ίδιος που είχε χαρακτηρίσει «είδη καθημερινής ανάγκης» τα μπουκάλια για μολότοφ στη «Βίλλα Αμαλία», μαζί με τα κοντάρια, τα ρόπαλα και τα άλλα πολεμοφόδια που βρέθηκαν εκεί. Τα σχόλια για τη σοβαρότητά του περιττεύουν…» σημείωσε το υπουργείο Δημοσίας Τάξης.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real fm 97,8 ότι ο υπουργός Δημοσίας Τάξης καλύπτει τους βασανισμούς από την αστυνομία. «Η σημερινή ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ουσιαστικά καλύπτει πρακτικές βασανισμών. Και δεν το βλέπουμε για πρώτη φορά. Το είχαμε δει και πριν από λίγες μέρες σε ένα άλλους συλληφθέντες και μάλιστα είχα καταγγελθεί το γεγονός στον βρετανικό Guardian. Είχε πει μάλιστα τότε ο κ. Δένδιας ότι θα κάνει μήνυση. Προφανώς δεν την έχει κάνει γιατί δεν έχει τι να πει» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Σκουρλέτης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

The post Νέα κόντρα Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα