Μόνο ο «Σάλπι» προλαβαίνει το ντέρμπι


Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα τέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός συμμετείχε κανονικά χθες στο πρόγραμμα προπόνησης ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού...
Πάντως είναι αμφίβολο, δεδομένης της καλής συνεργασίας των Αθανασιάδη και Λόρενς στην επιθετική γραμμή αλλά και της μακράς απουσίας του «Σάλπι» από τους αγωνιστικούς χώρους, αν ο τελευταίος θα ριχτεί στη μάχη ως βασικός ή θα είναι αρχικά στον πάγκο.

Σε
αντίθεση με τον Σαλπιγγίδη, δεν προλαβαίνουν το ερχόμενο ματς οι Πάμπλο Γκαρσία και Ματέους Βιβιάν. Αμφότεροι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους και υπό το φόβο υποτροπής (που θα είναι η δεύτερη για τον Ουρουγουανό μέσο) ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» θα τους αφήσει εκτός πλάνων. Έτσι η επανεμφάνισή τους μετατίθεται για το ματς του επόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ή για μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (20/10).

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται η απάντηση της Πολιτείας στο αίτημα που κατέθεσαν από κοινού ΠΑΟΚ και Άρης για μετακίνηση 1.000 οπαδών των φιλοξενουμένων στα μεταξύ τους φετινά ντέρμπι, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής. Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης είναι αρνητική και το γνωστοποίησε με σχετικό έγγραφο που έστειλε, αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στο κράτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα