«Μια μεγάλη οικογένεια ο Παναθηναϊκός»

Ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και από το κλίμα που συνάντησε σε αυτόν δήλωσε ο Άντι Πάνκο. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλαίσιο της «media day» των...
«πράσινων», ο Αμερικανός φόργουορντ χαρακτήρισε τον σύλλογο μια μεγάλη οικογένεια.

Εμφανίστηκε πεπεισμένος, δε, πως τα μεγάλα κενά του Ομπράντοβιτς και των παικτών που έφυγαν δεν θα εμποδίσουν το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο σημαντικό σύλλογο, που μοιάζει με μια μεγάλη οικογένεια. Και από την πρώτη στιγμή
έχω νιώσει πραγματικό μέλος της», ανέφερε ο Πάνκο.

Αφού τόνισε λοιπόν για το θέμα της ηλικίας του (σ.σ. 35 χρονών) πως «δεν παίζει ρόλο αυτό, αλλά το πώς συντηρείσαι ως επαγγελματίας», απάντησε και για το αν ο νέος Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ξαναπάρει τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό:

«Όντως θα είναι δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του Ομπράντοβιτς και των παικτών που αποχώρησαν, αλλά εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και είναι λογικό να θέλουν να τον νικήσουν. Αυτό λοιπόν είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας να τους προσπεράσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα