Με το βλέμμα στο «σεντόνι»

Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε τροχιά… Champions League θέλει ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του Πανθρακικού (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά

που έχουν από τις ομάδες που είναι πιο κάτω στη βαθμολογία για να μπουν με τη καλύτερη δυνατή συγκομιδή στη διαδικασία των πλέι οφ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει μόνο νίκες απέναντι στους Ακρίτες, έχοντας πέντε στα πέντε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Αυτό θέλουν απόψε στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, ώστε να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους για το 2013.

Όσον αφορά τα πλάνα του 44χρονου προπονητή, σύμφωνα με αυτά που έδειξε όλο αυτό το διάστημα θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. Μετά και τον τραυματισμό του Γλύκου, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χακόμπο που έχει τη μεγάλη ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μετά τη λήξη του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπροστά από τον Ισπανό γκολκίπερ θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Βιβιάν και Λίνο. Χρόνο συμμετοχής στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Κάτσε, ο οποίος θα έχει στα δεξιά τον Φωτάκη και στα αριστερά τον Λάζαρ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης και Λόρενς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργιάδης, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Σταφυλίδης. Ο Δώνης δεν υπολογίζει τους Έτο, Κωνσταντινίδη, που είναι ανέτοιμοι, αλλά και τον Αθανασιάδη λόγω τιμωρίας, τον Κουμάλο που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Ν. Αφρικής για το Κόπα Άφρικα και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Προϊστορία

Πέντε φορές έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Πανθρακικό και σε όλες τις αναμετρήσεις έχει πάρει το «τρίποντο» η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία φορά που έπαιξαν οι δύο ομάδες ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με σκορ 1-0 της ακριτικής ομάδας.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

26/08/12 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 1-0 (57′ Αθανασιάδης)
06/03/10 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0 (24΄ Μαλεζάς, 42΄ Σορλέν, 79΄ Λίνο)
07/11/09 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-2 (69′ Μπουβάλ – 26′ Βιερίνια, 56′ Γκαρσία)
18/01/09 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0 (31′ Μουσλίμοβιτς, 82′ Βιεϊρίνια)
20/09/08 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-1 (65′ Μουσλίμοβιτς)

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Με το βλέμμα στο «σεντόνι» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα