Με Ντιόγο στα Γιάννενα

Μετά το 2x2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ (Σάββατο, 19:30, NS2) με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να έχει τους...
πάντες στη διάθεσή του πλην του Μανιάτη.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League με τη Σάλκε, την ερχόμενη
Τρίτη στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τώρα τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για την ενδεκάδα αύριο στους Ζωσιμάδες, οι Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο, Αμπντούν, Μασάδο, Τζιμπούρ είναι οι υποψήφιοι για να ξεκινήσουν βασικοί.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μέγερι, Μανωλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντιόγο, Πάντελιτς. Ο τελευταίος ή ο Ντιόγο, που επιστρέφει δυναμικά, αναμένεται να μείνουν τελικά εκτός 18άδας.

Στα της προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν και σήμερα το «βάρος» στην τακτική, δουλεύοντας ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Έπαιξαν, παράλληλα και δίτερμα, το τελευταίο τους πριν το αυριανό ματς στα Ιωάννινα και στο οποίο δούλεψαν ξανά αυτά που θέλουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής (Κοντρέρας, Ζαραδούκας κ.ά.) θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 9:00 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Keywords
Τυχαία Θέματα