«Μας λείπει ο Τίτο!»

Μεγάλο πλήγμα φαίνεται ότι είναι η απουσία του Τίτο Βιλανόβα από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Ισπανός διεθνής μίλησε για την όχι και τόσο καλή κατάσταση που περνάνε οι Καταλανοί ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι η απουσία του τεχνικού των «μπλαουγκράνα» είναι αισθητή και δυσκολεύει το έργο της ομάδας.

«Λείπει σε όλους μας. Η καθημερινότητα δεν είναι εύκολη και πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε περισσότερο. Πρέπει όμως να γίνει καλά ο Τίτο πρώτα, αυτό έχει σημασία.

Η υγεία είναι

πάνω απ’ όλα. Πιστεύουμε στην ανατροπή με τη Μίλαν. Οι παίκτες είναι οι πρώτοι που πρέπει να πιστεύουν στο τι μπορούν να κάνουν. Σίγουρα προερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα είμαστε πολύ δυνατοί.

Μακάρι να πάνε όλα όπως τα θέλουμε», σημείωσε αρχικά ο μέσος της Μπαρτσελόνα, για να προσθέσει στη συνέχεια όσον αφορά την… φάση που περνάνε οι πρωτοπόροι της Primera Division:

«Η ομάδα είναι όπως πάντα, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σε όλες τις ομάδες έρχονται δύσκολες στιγμές και η δική μας ήταν να έρθει τώρα, σε δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις και εναντίον δύο πολύ μεγάλων ομάδων. Δεν πρέπει όμως να το βάλουμε κάτω, πρέπει να συνεχίσουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και η ομάδα θ’ ανακάμψει. Υπάρχουν λάθη που πρέπει να διορθωθούν και θα επιστρέψουμε στις νίκες. Η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε μια γροθιά και αυτό δεν αλλάζει».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Μας λείπει ο Τίτο!» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα