Μαρινάκης: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Emirates» μίλησε στην κάμερα της ΝΕΤ υποστηρίζοντας πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος και πως το τελικό αποτέλεσμα
τους αδικεί...
Παράλληλα, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών Ελλάδας για την προσπάθειά τους, καθώς… κοίταξαν στα… μάτια τους παίκτες της Άρσεναλ και εξέφρασε την χαρά του για την εμφάνιση των Ελλήνων άσων της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός, όπως έχω ξαναπεί, στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Έχουμε νέους παίκτες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και να είχαμε πάρει την ισοπαλία, ακόμα και να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τους νέους παίκτες τους οποίους κερδίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Έτρεξαν πάρα πολύ και δυσκολέψαμε την Άρσεναλ. Ανταποκρίθηκαν σε ένα δύσκολο αγώνα. Στα επόμενα ματς θα πάμε πολύ καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στον υπέροχο κόσμο που δεν σταμάτησε να φωνάζει».

Αναφορικά για τους Έλληνες παίκτες της ομάδας, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, απάντησε: «Σήμερα είδαμε νέους Έλληνες παίκτες να παίζουν πολύ καλά. Ανταποκρίθηκαν στα καθήκοντά τους και δεν υστέρησαν από τους φημισμένους παίκτες που είχε η Άρσεναλ. Για μας δεν έχει σημασία αν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής παίρνει χαμηλότερο μισθό από τους Άγγλους».

Ολοκληρώνοντας, υποστήριξε: «Θέλω να στηρίξω τους Έλληνες παίκτες και πολλοί από αυτούς ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Είχαμε πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και παίξαμε πολύ καλά. Θεωρώ ότι το 3-1 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και τα καλύτερα έρχονται».
Keywords
Τυχαία Θέματα