Μαγιάδα… κι όχι μόνο

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται στον Παναθηναϊκό για τη στελέχωση του ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μπορεί η αποχώρηση του Φάμπρι στο τέλος της περιόδου να θεωρείται δεδομένη αλλά άγνωστος ο αντικαταστάτης του, ωστόσο στο «τριφύλλι» προχωρούν τάχιστα τις διαδικασίες για την ενίσχυση της ομάδας.

Μία από τις πρώτες προσθήκες φαίνεται πως θα είναι ο Καμίλο Μαγιάδα. Ο 22χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο του 2013 από τη Ντανούμπιο και θεωρείται σχεδόν κλεισμένος, με τη μεταγραφή να ανέρχεται στις 180.000 ευρώ. Η ολλανδική Γκρόνινγκεν επίσης είναι στο «παιχνίδι»

της απόκτησής του, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει σαφές προβάδισμα.

Ο ίδιος μιλώντας στη SportDay επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις επαφές, αν και ήταν φειδωλός. «Ίσως να έχουν μιλήσει με την ομάδα μου ή τον εκπρόσωπό μου. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην Ντανούμπιο και δεν μπορώ να πω κάτι για το πόσο έχει προχωρήσει το θέμα. Μου έχει πει πάντως τα καλύτερα ο Λεάλ για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε.

Ο μάνατζερ του Μαγιάδα είπε με τη σειρά του πως «… το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μαγιάδα θα φύγει σίγουρα το καλοκαίρι από τη Ντανούμπιο».

Ενίσχυση και από Ελλάδα

Επαφές για δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αρχίσει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Σωκράτη Φυτανίδη και τον Παναγιώτη Κόρμπο, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από Ατρόμητο και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Με τον 29χρονο αμυντικό υπήρξε νέα επαφή και αναμένεται να κλειστεί μέχρι αύριο ραντεβού για να τα πουν από κοντά. Στόχος είναι να αποκτηθεί και να πλαισιωθεί από έναν ξένο αμυντικό, μιας και θα γίνει προσπάθεια αποδέσμευσης του Μπουμσόνγκ το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον Κόρμπο, αύριο θα γίνει ραντεβού με τον 27χρονο μεσοαμυντικό που περιμένει το «τριφύλλι» προτού απαντήσει στις άλλες προτάσεις που έχει.

Πηγή: sport-fm

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Μαγιάδα… κι όχι μόνο appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα