Μάχη για τις Κυριακές

Φραστική επίθεση κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, κατηγορώντας τον υπουργό και τον υφυπουργό κ.κ. Χατζηδάκη και Σκορδά ότι εξυπηρετούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης κατά τη διάρκεια ευρείας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με θέμα μεταξύ των άλλων την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.

«Επίθεση» η οποία συνοδεύτηκε με την αποχώρηση του

προέδρου της ΕΣΕΕ από τη σύσκεψη πριν από την ολοκλήρωσή της, με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ανάπτυξης να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από αυτή την εξέλιξη.

Ο κ. Κορκίδης πάντως, όπως δήλωσε στο euro2day, θα στείλει επιστολή αύριο το πρωί στον πρωθυπουργό, Αν. Σαμαρά, εκφράζοντας την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία εάν δεν κάνει πίσω το υπουργείο για τις Κυριακές. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε αυτή την κίνηση τον εξαναγκάζει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς όπως σημείωσε οι κ. Χατζηδάκης και Σκορδάς “ξεπέρασαν κάθε όριο”.

“Εγώ δεν θα ξανασυμμετάσχω σε προσχηματικούς διαλόγους”, υπογράμμισε.

Η ουσία πάντως είναι ότι η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης εμμένει στην αρχική του θέση για κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εμπόρων αλλά και οι εμποροϋπάλληλοι αντιδρούν σε αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο η τύχη της συγκεκριμένης ρύθμισης θα κριθεί από τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

The post Μάχη για τις Κυριακές appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα