Ληστής ετών 73 «χτύπησε» τράπεζα με θράσος επειδή ήθελε να επιστρέψει στη φυλακή

Η ζωή μερικές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια και ο Γουώλτερ Ουνμπεχάουμ στα 73 του χρόνια και έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του εντός φυλακής, αποφάσισε αν επιστρέψει πίσω από τα κάγκελα, καθώς σε τόσο προχωρημένη ηλικία δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα.

Αποφάσισε, λοιπόν, να πάρει το βοηθητικό μπαστούνι για περπάτημα και ένα όπλο και, χωρίς καμία άλλη προφύλαξη ή μάσκα, να ληστέψει μία τράπεζα στο Σικάγο αρπάζοντας λεία 4.000 δολαρίων

Οι

αρχές τον εντόπισαν εύκολα από τις κάμερες παρακολούθησης της τράπεζας και όταν εισέβαλαν στο μοτέλ όπου βρισκόταν, ο 73χρονος Γουώλτερ πέταξε το μπαστούνι του και παραδόθηκε λέγοντας ότι ήξερε πως είχαν έλθει να τον συλλάβουν επειδή είχε ληστέψει μια τράπεζα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ίδιος δήλωσε ότι έχοντας περάσει τα περισσότερα χρόνια στη φυλακή αισθανόταν πιο άνετα πίσω από τα κάγκελα και επιθυμούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ξανά φυλακισμένος.

Πρόκειται για έναν διαβόητο κακοποιό με συλλήψεις και φυλακίσεις δεκαετιών, ενώ η τελευταία φορά που αποφυλακίστηκε ήταν το 2011 έπειτα από καταδίκη δεκαετούς κάθειρξης για ληστεία τράπεζας το 1998.

Πλέον, η επιθυμία του Γουώλτερ Ουνμπεχάουμ μάλλον θα γίνει πραγματικότητα καθώς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και είκοσι χρόνια και λογικά δεν θα ξαναβγεί από τη φυλακή ζωντανός.

The post Ληστής ετών 73 «χτύπησε» τράπεζα με θράσος επειδή ήθελε να επιστρέψει στη φυλακή appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα