Λίστα με ονόματα υπεράνω υποψίας έχει στα χέρια του ο ΣΔΟΕ!

Ηχηρά ονόματα της υψηλής κοινωνίας φιγουράρουν στη λίστα των μεγαλοοφειλετών που έχει στα χέρια της η Οικονομική Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έπειτα από τις συλλήψεις επιχειρηματιών που χρωστούσαν συνολικά εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, είτε από ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία είτε γιατί δεν είχαν αποδώσει τον ΦΠΑ, αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας άλλες δύο συλλήψεις
ανθρώπων που τα ονόματά τους είναι πασίγνωστα στους επιχειρηματικούς κύκλους της χώρας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στη μαύρη λίστα των φοροφυγάδων φιγουράρουν μεταξύ άλλων.....
και τρεις επιχειρηματίες μεγάλου οικονομικού μεγέθους, οι οποίοι χρωστούν στην εφορία χρηματικά ποσά που ξεπερνούν τα 4.000.000 ευρώ.
Οι περισσότεροι από τους μεγαλοοφειλέτες ήδη έχουν επισημανθεί από τους έμπειρους αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι -κάτω από την καθοδήγηση του προϊσταμένου τους- λειτουργούν στα πρότυπα της Δημόσιας Ασφάλειας, δηλαδή κάνουν στενή και αθέατη παρακολούθηση του υπόπτου και συνεχή καταγραφή των κινήσεών του.
Οι συγκεκριμένοι μεγαλοοφειλέτες, όπως λένε οι πληροφορίες, συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους σαν μην έχει συμβεί το παραμικρό, ενώ δεν έχουν αντιληφθεί στο ελάχιστο τη στενή παρακολούθηση των αστυνομικών της Οικονομικής Αστυνομίας. «Συνεχίζουν τη χλιδάτη ζωή και τις ακριβές τους συνήθειες. Δεν τους έχει ακουμπήσει η κρίση και όλα αυτά τη στιγμή που χρωστούν χιλιάδες ευρώ στην εφορία» λέει χαρακτηριστικά στην «Εspresso» στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που γνωρίζει άριστα την εξέλιξη των ερευνών.
Keywords
Τυχαία Θέματα