Κρέμονται από τα χείλη του στην ΑΕΚ

Ένα σίριαλ μηνών πιθανώς να φτάνει σήμερα στο τέλος του. Ο Δημήτρης Βιντιάδης με την επιστροφή του από το Λονδίνο φέρεται να είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο για την απόκτηση του ελέγχου της ΠΑΕ κα κυρίως για τη χρηματοδότησή του. Πληροφορίες από το περιβάλλον του αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα μετά τις επαφές που είχε στην Αγγλία με τους συνεργάτες του και ειδικά τον Κιθ Χάρις, η επενδυτική εταιρεία
του οποίου αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα. Εφόσον φυσικά αυτή υπάρξει…

Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει σήμερα κάποια επίσημη ενημέρωση από τον 32χρονο εφοπλιστή εν όψει και της αυριανής γενικής συνέλευσης. Δύσκολα θα υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο οι διοικούντες ελπίζουν να έχουν κάτι χειροπιαστό στα χέρια τους, έστω και μία δήλωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή. Δεν αποκλείεται αύριο να συζητηθούν άλλα ζητήματα πλην της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, όπως το ζήτημα της δημόσιας εγγραφής, και να προκηρυχτεί νέα ΓΣ σύντομα, που θα μπορεί ακόμη και να αναιρέσει αποφάσεις προηγούμενης εφόσον υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη.

Ο Πέτρος Παππάς πληροφορίες αναφέρουν πως διεμήνυσε στον Δημήτρη Βιντιάδη να τον ενημερώσει το ταχύτερο δυνατό για τις προθέσεις του και να κλειστεί σύντομα το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου ο νεαρός επιχειρηματίας ελπίζει να εξασφαλίσει την οικονομική συμπαράσταση των δύο πρώην μετόχων της ΠΑΕ.

Τα θετικά μηνύματα έφτασαν και στα αυτιά των παικτών στα Σπάτα, ωστόσο είναι λογικό να παραμένουν επιφυλακτικοί έχοντας χορτάσει τόσο καιρό από λόγια και υποσχέσεις από διάφορες πλευρές. Περιμένουν όλοι… πράξεις.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του άκουσαν με ανακούφιση χθες το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας να αποφασίσει για τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ εν όψει της επόμενης περιόδου μετά τα play offs. Αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου ή ακόμη και στις αρχές Ιουνίου, συνεπώς προσφέρεται στην ΑΕΚ χρόνος δύο ίσως και παραπάνω μηνών για να διευθετήσει τα ζητήματά της. Αν, πάντως, δεν μπει άμεσα ρευστό στα ταμεία της ομάδας, η παράταση αυτή δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Κρέμονται από τα χείλη του στην ΑΕΚ appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα