Κολλημένος με τον Καμπιονάτο ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης της Πάρμα με τη Νάπολι τονίζοντας πως είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί απέναντι στους «παρτενοπέι». Aπό τους πρωταγωνιστές της νίκης της Ελλάδας με 2-0 επί της Λιθουανίας ήταν ο...
Σωτήρης Νίνης που είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού,
έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Ιταλών και παραχώρησε συνέντευξη στα Μέσα της χώρας υποστηρίζοντας ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τη Νάπολι, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές στο ιταλικό από το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Είμαι καινούριος στο ιταλικό πρωτάθλημα. Έχω να μάθω πολλά ακόμα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να έχω λίγη παραπάνω υπομονή», είπε αρχικά ο νεαρός μέσος για να συνεχίσει: «Το πρωτάθλημα αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το ελληνικό. Οι ομάδες είναι περισσότερο σκληρές και δυναμικές. Είναι κάτι καινούριο για εμένα, που πρέπει να προσαρμοστώ. Όσο γρηγορότερα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο».

Για την εμφάνισή του με τη φανέλα της Εθνικής, είπε: «Έπαιξα 90 λεπτά. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε ολόκληρο το παιχνίδι και με τη Νάπολι. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τους κρατήσουμε στο μίνιμουμ και να παίξουμε με πάθος».

Για τη νέα του εμπειρία, πρόσθεσε: «Η Πάρμα είναι μία από τις σημαντικότερες ομάδες στην Ευρώπη που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους. Δεν είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, αλλά έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και άλλους παλαίμαχους που τίμησαν τη φανέλα. Για εμένα είναι σπουδαίο που βρίσκομαι εδώ και με τιμάει ιδιαίτερα», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα