Καπόνο: Πρώτη φορά μπροστά σε τέτοιο κοινό

Ενθουσιασμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στην νίκη επί της Ζαλγκίρις, δήλωσε μετά το τέλος ο Τζέισον Καπόνο.

Η ατμόσφαιρα που συνάντησε στο ΟΑΚΑ στο ματς του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις, εντυπωσίασε τον Τζέισον Καπόνο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πράσινων» που ήταν το πρόσωπο του αγώνα, χαρακτήρισε εξαιρετική εμπειρία μέχρι στιγμής την παρουσία του στην Ελλάδα και απέδωσε στην ομαδική δουλειά τους 16 πόντους που πέτυχε.

«Είναι μία εξαιρετική εμπειρία για μένα. Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα, που ο κόσμος να σπρώχνει τόσο πολύ την ομάδα. Έκανα ό, τι μπορούσα και ήταν σημαντική νίκη για μας», τόνισε ο Καπόνο και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά. Κάναμε μερικά λάθη και τους αφήσαμε να τρέξουν. Επίσης χάσαμε πολλά ριμπάουντ και αυτό μας στοίχισε»

Όσο για τα τέσσερα τρίποντα που πέτυχε σήμερα, σχολίασε: «Είναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Όλα ξεκίνησαν από καλές διεισδύσεις των συμπαικτών μου».

Τέλος, για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Ελλάδα, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει η οργάνωση, από τον πρόεδρο, τον γενικό διευθυντή, μέχρι τους παίκτες, όλα είναι απόλυτα οργανωμένα εδώ και σε βοηθούν για μία πιο εύκολη αρχή».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα