Κανονικά ο ΠΑΟ στην Α1 βόλεϊ


Το Δ.Σ της ΕΣΑΠ που συνεδριάζει αυτή την ώρα ενέκρινε το συμβόλαιο του Μιχάλη Λιόντα στον Παναθηναϊκό και πλέον οι «πράσινοι» θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα...
Μπορεί να άργησε χαρακτηριστικά, αλλά η αλήθεια είναι πως έστω και στο πάρα πέντε ο Παναθηναϊκός βρίσκει λύσεις στα ανοιχτά μέτωπα που είχε ανοίξει. Λύσεις που είτε δίνει αυτός, όπως αυτές με Σαμικά, Αντράε, Ερπ και Ανδρεάδη, είτε του βρίσκουν, όπως
έγινε με την ΕΣΑΠ η οποία στην συνεδρίαση του Δ.Σ που διεξάγεται αυτή την ώρα, δέχθηκε την μεταγραφή του Μιχάλη Λιόντα, ανοίγοντας πλέον τον δρόμο σε συμμετοχή των «πράσινων» στο πρωτάθλημα.

Μετά και το τέλος του μίνι σήριαλ που υπήρξε με τον νεαρό πασαδόρο, σειρά παίρνει η ενίσχυση της ομάδας. Οι Λιόντας, Μαδούρας και Πρωτοψάλτης είναι οι τρεις που έχουν συμβόλαια, ενώ παίκτες του «τριφυλλιού» θα πρέπει να λογίζονται και οι Στίγγας, Μανιόπουλος, Λιβαθηνός, Ζήσης και Κουρούπης.

Πλέον το βάρος θα πέσει στην απόκτηση τριών ξένων παικτών που σίγουρα θα είναι και το βαρόμετρο της ομάδας. Όσον αφορά τις θέσεις που θα παίζουν, θα είναι ένας διαγώνιος, ένας κεντρικός και ένας ακραίος, ενώ αν βρεθεί και κάποιος Έλληνας ελεύθερος θα αποκτηθεί και αυτός.

Ο χρόνος άλλωστε πιέζει αφόρητα μιας και το πρωτάθλημα αρχίζει στις 13/10 και οι «πράσινοι δεν έχουν φτιάξει ομάδα και δεν έχουν κάνει ούτε μισή προπόνηση, την στιγμή που όλοι οι άλλοι έχουν αρχίσει ήδη και τα φιλικά παιχνίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα