Και αντίστροφα ο… Φάμπρι μετράει

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο μετά τους Φερέιρα και Ρότσα να φύγει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο Φάμπρι.

Δεν έχει «κλείσει» ούτε μήνα στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο Φάμπρι είναι ένα βήμα από την αποχώρηση του από τον πάγκο. Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα καθώς ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη και εκτός αυτού μετρά στο

βιογραφικό του και έναν αποκλεισμό αλλά και οι εμφανίσεις της ομάδας.

Η κακή αγωνιστική εικόνα που δείχνουν οι «πράσινοι» από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι αυτό που ξεχειλίζει το ποτήρι και αν στο επόμενο ματς με τον Ατρόμητο δεν υπάρχει σημαντική αλλαγή τότε από Δευτέρα λογικά θα κάθεται νέος τεχνικός στον πάγκο του «τριφυλλιού». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φάμπρι είναι απογοητευμένος με την κακή ψυχολογία και το «άρρωστο» κλίμα σε αποδυτήρια κι εξέδρες και σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση.

Ήδη συζητιόνται και τα ονόματα που πρόκειται να τον αντικαταστήσουν. Στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου βρίσκεται ο Γιάτσεκ Γκμοχ, τον οποίο ήθελε και πριν όταν έφυγε ο Ρότσα ενώ «παίζει» έντονα και το όνομα του Κριστόφ Βαζέχα. Αμφότεροι γνωρίζουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός ενώ έχουν κερδίσει τον σεβασμό τόσο των παικτών όσο και της εξέδρας. Δεν αποκλείεται βέβαια να στραφούν σε ξένο προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Και αντίστροφα ο… Φάμπρι μετράει appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα