«Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε»

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη εν όψει του επαναληπτικού με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ, παραχώρησε στο «ESPN» ο Λιονέλ Μέσι. Ο αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του, την αντίδραση όσων περίμεναν… στην γωνία για την «κοιλιά» των «μπλαουγκράνα» ενώ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης…

«Είναι πολλοί αυτοί, από πέρυσι, που περίμεναν να χάσουμε για να βγουν και να πουν ότι η Μπαρτσελόνα τελείωσε. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να είμαστε δυνατοί», είπε αρχικά ο Μέσι και πρόσθεσε:

«Πρέπει

να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν στο Μιλάνο με την ήττα μας εκεί και αυτό που έρχεται μπορεί να είναι το παιχνίδι που θα μας ξυπνήσει. Ξέρουμε καλά ότι είναι δύσκολο εξαιτίας του 2-0 αλλά είμαστε σε θέση να κάνουμε ότι και εκείνοι στο πρώτο ματς και να το γυρίσουμε. Απλό δεν είναι αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε».

Όσο για την αντίδραση που μπορεί να έχει η Μπαρτσελόνα μετά τις ήττες από Μίλαν και Ρεάλ, ο Αργεντινός τόνισε: «Ο διακόπτης κατεβαίνει μετά από άσχημα αποτελέσματα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξυπνήσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση. Να κάνουμε ότι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, αυτό είναι που μας λείπει».

Τέλος, αναφορικά με όσα ακούγονται για ανάγκη ανανέωσης στην ομάδα, σχολίασε: «Σε αυτή την ομάδα τα πράγματα είναι απλά. Χάνεις δύο ματς, έρχεται καταστροφή. Νικάς σε δύο ματς, όλοι το θεωρούν φυσιολογικό. Δεν γίνεται να μιλάμε για ανανέωση σε μία ομάδα που οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι».

Πηγή: Sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε» appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα