Ηράκλειο: Επίθεση σε γιατρό μέσα στο νοσοκομείο

Ένας επιμελητής γιατρός του Βενιζέλειου νοσοκομείου χτυπήθηκε από συγγενή ενός ασθενή, ο οποίος περίμενε έξω από το Παθολογικό ιατρείο, στα έκτακτα περιστατικά. Ο άγνωστος επιτέθηκε στον γιατρό την ώρα που εξέταζε ασθενή, ζητώντάς του να διακόψει και να δει συγγενικό του πρόσωπο.

Το περιστατικό συνδυάζεται και με το γεγονός ο δράστης, πριν από ένα και πλέον χρόνο, είχε μεταφέρει τον παππού του στο νοσοκομείο και τον έστειλαν σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να υποβληθεί σε αγγειογραφία, εξέταση που δεν γινόταν στο

Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες ο νεαρός άνδρας, αφού ξυλοκόπησε τον 45χρονο γιατρό χτυπώντας τον με κλοτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο και στο θώρακα, το έβαλε στη συνέχεια στα πόδια. Ο γιατρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Την επίθεση καταδίκασαν ο διοικητής του Πανεπιστημιακού και του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Νίκος Κοκκίνης, καθώς και ο πρόεδρος των γιατρών του ΕΣΥ, ενώ αύριο θα κατατεθεί και μήνυση κατά του δράστη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα