Η Μόνικα Μπελούτσι στηρίζει τον Μάριο Μόντι στις ιταλικές εκλογές

Είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, ταλαντούχα ηθοποιός και με άποψη, συνεπώς, όλοι σέβονται τη γνώμη της και κυρίως το επιτελείο του Μάριο Μόντι που μόλις είδε στο λογαριασμό tweet της διάσημης σταρ την ανάρτησή της έσπευσε να τη δημοσιοποιήσει.

Αλλωστε δεν είναι και λίγο να σε υποστηρίζει ολόκληρη Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ιταλίδα ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμός της «Πιστεύω πως ο γερουσιαστής

Μόντι έκανε πολύ καλή δουλειά. Ασφαλώς και θα ψηφίσω. Είμαι Ιταλίδα» και το προσωπικό του κόμματος Μόντι «Επιλογή των Πολιτών» άρπαξε την ευκαιρία.

Πριν από μερικές ημέρες η Μόνικα Μπελούτσι καλεσμένη σε Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου μίλησε εκ νέου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα της τονίζοντας «Πιστεύω πως στην Ιταλία έχουμε πολλά ταλέντα, σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Το πρόβλημα όμως παραμένει το ίδιο και είναι οικονομικο-πολιτικό. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή. Όμως μερικές φορές στις δύσκολες στιγμές όπως αυτή, γεννιούνται ιδέες πολύ όμορφες. Από την κρίση λοιπόν μπορούν να προκύψουν ιδέες που να είναι ακόμα πιο δυναμικές».

The post Η Μόνικα Μπελούτσι στηρίζει τον Μάριο Μόντι στις ιταλικές εκλογές appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα