Η "Μηδενική Ανοχή" ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια στα γραφεία Β.Παπανδρέου και Φ.Πετραλιά

Η «Μηδενική Ανοχή» υπογράφει την ευθύνη για την διπλή εμπρηστική επίθεση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στα πολιτικά γραφεία της κυρίας Βάσως Παπανδρέου και της κυρίας Φάνης Πετραλιά στην οδό Ακαδημίας 28 στο κέντρο της Αθήνας.

Τα μέλη της οργάνωσης στην προκήρυξη που απέστειλαν στο indymedia, αναφέρουν...
μεταξύ άλλων, ότι ενώ υπάρχουν χρήματα για εξοπλισμούς, συμβούλους
αποκρατικοποιήσεων και για ΠΑΕ, δεν υπάρχουν για γιατρούς, νοσηλευτές, νοσοκομειακά υλικά, συντάξεις, επιδόματα πρόνοιας και ανεργίας.

Για την κ. Παπανδρέου η προκήρυξη αναφέρει ότι «ανεβάζει εδώ και τριάντα χρόνια την ίδια βαρετή θεατρική παράσταση με τίτλο ‘κάνω κριτική στην κυβέρνηση - θέλω καλύτερη εφαρμογή του κυβερνητικού έργου- παραιτούμαι, δεν παραιτούμαι’».

Για την κ. Πετραλιά αναφέρουν πως «το μήνυμα είναι καθαρό: Μπορεί κάποιος να μην είναι τώρα και τόσο πολύ μέσα στα πράγματα, αλλά όσο έχει συμβάλλει, έστω και στο ελάχιστο, στην διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος θα αποτελεί μόνιμο και διαρκή στόχο των επαναστατών».

Κλείνοντας η προκήρυξη αναφέρει «Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε» και η «Μηδενική Ανοχή» εκφράζει αλληλεγγύη σε προφυλακισμένους ομοϊδεάτες τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα