Φορέστε τη γυμνή Irina Shayk

Ναζιάρα και πάντα σέξι, μετά την καυτή φωτογράφισή της για το περιοδικό GQ και τις σέξι πόζες της για τον κατάλογο της εταιρείας Intimissimi, η...
Ρωσίδα καλλονή ξαναχτυπά.

Ο λόγος για την 24χρονη αγαπημένη του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή Christiano Ronaldo, Irina Shayk, η οποία πόζαρε πρόσφατα στο φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες ανθρωπιστικής καμπάνιας, καθηλώνοντας αντρικά, αλλά και γυναικεία βλέμματα.

Τα μακριά της πόδια και το καλλίγραμμο της κορμί έχουν κλείσει συμβόλαια εκατομμυρίων, ενώ πέρυσι ήταν το αστέρι της Victoria Beckham.

Ωστόσο, φέτος το 24χρονο μοντέλο αποφάσισε να αξιοποιήσει το ταλέντο της σε καμπάνια που μάλιστα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Marc Jacobs.

Το concept της καμπάνιας αφορά στην καταπολέμηση του καρκίνου του δέρματος και τα έσοδα διατίθενται για τη χρηματοδότηση της ερευνητικής εργασίας γύρω από τις μορφές πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των διαφόρων μορφών καρκίνου στο δέρμα που διεξάγεται στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η καμπάνια έχει λανσαριστεί από το 2006, ενώ κάθε χρόνο καταξιωμένα μοντέλα όπως οι Dita Von Teese, Victoria Beckham και Marisa Miller ποζάρουν στο φακό, προκειμένου να κοσμήσουν ειδικά αντικαρκινικά μπλουζάκια.

Τα ειδικά T- Shirts με την υπογραφή του δημοφιλούς σχεδιαστή, θα διαθέτουν το 24χρονο μοντέλο Irina Shayk σε γυμνή πόζα, με το σύνθημα "Προστάτεψε το δέρμα σας".

Οι εμπνευστές της ιδέας υπολογίζουν ότι ο εκρηκτικός συνδυασμός του γυμνού μοντέλου και του κορυφαίου σχεδιαστή θα αυξήσουν κατακόρυφα τα έσοδα.

Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1 εκατομμύρια δολάρια και έχουν ήδη διατεθεί για τη χρηματοδότηση της έρευνας.

Για όλους εσάς που επιθυμείται να αγοράσετε ένα μπλουζάκι και να συμβάλλετε με τον τρόπο σας στην καταπολέμηση του καρκίνου του δέρματος, μπορείτε να περιηγηθείτε στο online κατάστημα του Marc Jacobs και να ρίξετε μία ματιά και στα παλαιότερα μπλουζάκια που τα κοσμούν διάσημα μοντέλα, όπως η Winona Ryder, Rufus Wainwright, Σέλμα Μπλερ, Eva Mendes, Τζούλιαν Μουρ, Heidi Klum, Helena Christensen και Naomi Campbell.
Keywords
Τυχαία Θέματα