«Φεύγει ο Λάμπαρντ»

Κάτι που ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θέλει να πιστέψει, αλλά σίγουρα αρχίζει να προσαρμόζεται στην ιδέα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, Στιβ Κάτνερ.

Δεδομένα, δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι μετά το καλοκαίρι» είπε ο ατζέντης του έμπειρου μέσου.

Ο 34χρονος άσος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε ακούσει από τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του πριν το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, το καλοκαίρι

θα κλείσει το τεράστιο κεφάλαιο «Τσέλσι» για τον Λάμπαρντ.

«Δεδομένα, δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι και μετά το καλοκαίρι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο» είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Στιβ Κάτνερ που πρόσθεσε ότι:

«Για τη συνέχεια, θέλει να πάει σε μια ομάδα με την οποία να μπορεί να πανηγυρίσει τίτλους και να έχει ισχυρά κίνητρα για να παίξει. Ασφαλώς και μιλάμε για σύλλογο κορυφαίου επιπέδου».

Για το ενδεχόμενο, ο Λάμπαρντ να μετακομίσει στην Ιταλία, ο ατζέντης του είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν αποκλείουμε τίποτα. Θέλουμε να πάει σε μια ομάδα που θα τον κάνει χαρούμενο. Δεν μπορούμε να πούμε αν αυτή θα είναι στην Ιταλία ή σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Φεύγει ο Λάμπαρντ» appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα