«Φετφατζίδης, ο Ελληνας Μέσι»

Eιδικό αφιέρωμα στον Γιάννη Φετφατζίδη φιλοξενεί η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato», τον οποίο και χαρακτηρίζει ως τον «Ελληνα Μέσι». Παράλληλα το «calciomercato» θεωρεί πως ο άσος του Ολυμπιακού θα χώραγε άνετα στα τακτικά συστήματα των Ρόμα, Μίλαν και Λάτσιο και τους προτείνει να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του...

Στο σχετικό κομμάτι περιέχεται η πορεία της καριέρας του «Φέτφα» από την Γλυφάδα, την Βουλιαγμένη και τα Σούρμενα ως τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
και την κλήση του στην εθνική ομάδα για την τελική φάση του Euro 2012.

Μάλιστα υπογραμμίζεται πως το 2004 οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μάχη για να αποκτήσουν με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αλλά και πως στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του: «Η διοίκηση πιστεύει πολύ στον 21χρόνο και του ανανέωσε το συμβόλαιο ως το 2015 με ρήτρα πώλησης 12.5 εκατ. ευρώ».

Ταυτόχρονα όμως αναφέρεται πως: «Μολονότι οι οπαδοί τρελαίνονται για τα κόλπα του, οι προπονητές συχνά τον αφήνουν στον πάγκο και τον χρησιμοποιούν σαν `τζόκερ'», δηλαδή σαν ένα παίκτη που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα σε κλειστές άμυνες.

Μάλιστα καταλήγοντας το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Περιέργως, η έλλειψη προσοχής από τον Ολυμπιακό, έχει συμβεί και παλιότερα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που αναγκάστηκε να μετακομίσει για να εξελιχθεί το ταλέντο του».
Keywords
Τυχαία Θέματα