Φερέιρα: «Να αλλάξουμε κι εμείς»

Μετά από την αλλαγή στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε ομιλία του προς τους παίκτες στη σημερινή προπόνηση, τους επεσήμανε τη σημασία που έχει να υπάρξει και μια αλλαγή στην εικόνα της ομάδας και να έρθουν άμεσα τα καλά αποτελέσματα...

«Σας πιστεύω. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Άλλαξε ο πρόεδρος στην ομάδα, πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης», τόνισε
ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές.

Ο Φερέιρα προετοιμάζει τους πράσινους για το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης και πονοκεφαλιάζει για τα πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή.

Μετά το… πάγιο πρόβλημα του Μπουμσόνγκ στη γάμπα, εκτός προπονήσεων τέθηκε και ο Βελάσκες λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Μετά από αυτό, ο μόνος στόπερ για το παιχνίδι που είναι έτοιμος είναι ο Πίντο.

Διάψευση από την ΠΑΕ
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν ανθρώπους της ομάδας να έχουν μιλήσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια για το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος τα ηνία του Παναθηναϊκού, μετά από την αποχώρηση του Φερέιρα. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι η ομάδα έχει προπονητή και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα