Ευμετάβλητη αγορά με επιλεκτικές κινήσεις

Με κέρδη στις τράπεζες, την μετοχή της Ελλάκτωρ και του ΟΠΑΠ ξεκίνησε ανοδικά το χρηματιστήριο, ωστόσο γρήγορα έχασε το θετικό πρόσημο αφού οι αγοραστές φαίνονται διστακτικοί όπως μαρτυρά και η χαμηλότερη αξία των συναλλαγών. Μάλιστα, ο Γενικός Δείκτης άλλαξε δυο φόρες το πρόσημο του.

Πάντως, η άνοδος των προαναφερόμενων μετοχών μαρτυρά το ενδιαφέρον για επιλεγμένες τους μετοχές οι οποίες έχουν «αντικαταστήσει» τις τράπεζες

και την αξία που είχαν αυτές παλαιότερα για τους επενδυτές.

Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 1000 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,43%. Με κέρδη 1,40% η Ελλάκτωρ- εξαιτίας των εξελίξεων με την ΑΕΓΕΚ- 1,55% η Alpha Bank, 1,67% η Τράπεζα Κύπρου και 1,40% ο ΟΠΑΠ. Πτώση 1,5% η jumbo και 2% η Eurobank Properties. Aπώλειες 2% στην Βιοχάλκο μετά τα υψηλά τριετίας. Πτώση 1,5% για την Fri\goglass. Κέρδη 1,68% η μετοχή της Εθνικής και 0,79% άνοδος για την ΔΕΗ.

Με πτώση 1,24% η Μετκα και πτώση 2,47% για Folli- Follie και ΟΤΕ. Πάνω από 1% η άνοδος σε Πλαστικά Θράκης, Σωληνουργεία, Φουρλή και ΕΥΑΘ. Στο 1/3 των τελευταίων συνεδριάσεων ο τζίρος καθώς οι συναλλαγές κινούνται στα 2 εκατ. ευρώ.

The post Ευμετάβλητη αγορά με επιλεκτικές κινήσεις appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα