Επιστολή στέλνουν οι φαρμακοβιομήχανοι στον πρωθυπουργό

Άλλη μια επιστολή θα λάβει ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ως έκκληση για παρέμβαση εναντίον του νόμου για την Υγεία. Ο νόμος που προβλέπει την συνταγοδότηση με βάση τη δραστική ουσία, θα οδηγήσει την ελληνική φαρμακοβιομηχανία σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να μείνουν στο...

δρόμο 8.500 οικογένειες και τόσοι νέοι Έλληνες επιστήμονες να αναζητήσουν δουλειά στο εξωτερικό. Έκκληση, λοιπόν, κάνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων Ελλάδας,
κ. Θ. Κωλέτης, προς τον πρωθυπουργό, να παρέμβει για να σωθεί η ελληνική βιομηχανία.

Ο κ. Κωλέτης, εξήγησε πως δεν θα υπάρξει κανένα οικονομικό όφελος για το ελληνικό Δημόσιο, καθώς θα οδηγήσει -τελικά- στην αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης, την ώρα που θα καταστρέφει έναν κλάδο, τον οποίο πρόσφατη έρευνα διεθνούς οίκου χαρακτήρισε «αναδυόμενο αστέρα» της ελληνικής οικονομίας.

«Στο χέρι σας είναι ο αστέρας αυτός να λάμψει ή να σβήσει οριστικά», καταλήγει η επιστολή της Π.Ε.Φ. προς τον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός οφείλει να ακούσει τι του ζητάνε και να σταθμίσει εάν θέλει να ρίξει και άλλο την ελληνική οικονομία στην ύφεση ή όχι.

Η απόφαση είναι δική του. Όπως δική του θα είναι και η ευθύνη…
prionokordela
Keywords
Τυχαία Θέματα