«Επιδειξίας» μέσω κινητού ο Ρονάλντο!

Δεν του φτάνουν του Κριστιάνο Ρονάλντο οι αμέτρητες κατακτήσεις του, είναι και... φαταούλας και θέλει να κλέψει τα κορίτσια άλλων ποδοσφαιριστών! Ιταλική ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ο άσος της «βασίλισσας» έχει φάει τρελό κόλλημα με την ιταλίδα μοντέλα, Μελίσα Σάτα...
Κι όλα αυτά την ώρα που ο Πορτογάλος υποτίθεται ότι είναι ερωτευμένος με την Ιρίνα Σάικ και η Ιταλίδα καλλονή έχει σχέση με τον Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ και προσφάτως πήρε και μια... κοτρόνα στο δάχτυλο, ως δαχτυλίδι αρραβώνων!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε... το μισό Καμπιονάτο τηλέφωνο για να βρει
άκρη και τελικά φέρεται να έχει πάρει τον αριθμό του κινητού της από τον πρώην της, Κριστιάν Βιέρι και της στέλνει φωτογραφίες του με... πικάντικο περιεχόμενο!

Για τον νάρκισσο Ρονάλντο δεν θέλεις και πολύ να πειστείς ότι το `χει κάνει κιόλας και το μόνο που απομένει είναι να αποδειχθεί αν όντως ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής-γόης έχει στείλει άσεμνες φωτογραφίες του στην Σάτα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ και Ιρίνα Σάικ θα θέλουν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και πόση δόση αλήθειας υπάρχει στην ιστορία που δημοσιεύει η ιταλική ιστοσελίδα «sport». Και πόσα να αντέξει πια κι αυτό το κορίτσι, όταν λίγους μήνες πριν πέρασε μια θυελλώδη περίοδο στην σχέση της με τον Ρονάλντο, ο οποίος φερόταν να κάνει... ατασθαλίες με την συμπατριώτισσά του, Ρίτα Περέιρα!
Keywords
Τυχαία Θέματα