Ένοχος ο Τέρι

Ένοχος για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Αντον Φέρντιναντ κρίθηκε ο Τζον Τέρι από την πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ομοσπονδίας (FA)...
Ο αρχηγός της Τσέλσι άκουσε την ετυμηγορία το απόγευμα της Πέμπτης (27/9), έπειτα από τέσσερις ημέρες ακροαματικής διαδικασίας, και πλέον καλείται να καταβάλει πρόστιμο ύψους 220.000 λιρών (σχεδόν 280.000 ευρώ) ενώ τιμωρήθηκε και για τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Τέρι, ο οποίος και δήλωσε αθώος, έχει δικαίωμα έφεσης εντός 14 ημερών ενώ ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές είναι οι προθέσεις
του.

Για το περιστατικό, το οποίο και έλαβε χώρα πριν από σχεδόν ένα χρόνο σε αγώνα με την ΚΠΡ, ο Τέρι είχε ήδη αθωωθεί από πολιτικό δικαστήριο τον Ιούλιο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε για λογαριασμό του έμπειρου μέσου αναφέρει: «Ο κύριος Τέρι έχει απογοητευτεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η επιτροπή της FA έφτασε σε συμπέρασμα διαφορετικό από την απόφαση του πολιτικού δικαστηρίου.

Εχει ήδη ζητήσει την λεπτομερή ανάλυση των λόγων που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και θα τους εξετάσει προσεκτικά προτού αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε έφεση».
Keywords
Τυχαία Θέματα