Ένας Έλληνας στην κορυφή της Philip Morris

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Philip Morris International ανέλαβε ο κ. Ανδρέας Καλαντζόπουλος, με ισχύ αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις 8 Μαΐου, 2013.

Ο Ανδρέας Καλαντζόπουλος, μέχρι πρότινος Chief Operating Officer (COO) και δεύτερος στην ιεραρχία της Philip Morris International, αμέσως μετά την ανακοίνωση δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου το Διοικητικό Συμβούλιο

της εταιρείας για να συνεχίσω να συμβάλλω στην εκπληκτική πορεία της Philip Morris International».

Ο κ. Καλαντζόπουλος, σήμερα 55 ετών, εντάχθηκε στην εταιρεία το 1985 και εργάστηκε στην Κεντρική Ευρώπη, αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Philip Morris Πολωνίας, προτού γίνει Πρόεδρος της Περιφέρειας Ανατολικής Ευρώπης το 1999. Ο κ. Ανδρέας Καλαντζόπουλος απέκτησε πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας και ΜΒΑ από το INSEAD της Γαλλίας.

The post Ένας Έλληνας στην κορυφή της Philip Morris appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα