Εκπληξη, θυμός, απογοήτευση -Πώς σχολιάζουν στο twitter οι Κύπριοι τις εξελίξεις

Με συναισθήματα οργής και απογοήτευσης αντιδρούν οι πολίτες της Κύπρου στις καταιγιστικές εξελίξεις μετά την απόφαση του eurogroup να επιβάλλει μέτρα για εξυγίανση της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος.

Γράφουν οι πολίτες της Κύπρου στα κυπριακά ΜΜΕ μέσω twitter:

«Χθες ο κύριος Κώστας Μαυρίδης

διδάκτωρ οικονομικών έκανε μια αποκάλυψη από τηλεοράσεως. Ισχυρίστηκε ότι πριν την σύνοδο του Eurogroup ο κύριος Σαρρής κλήθηκε να μεταβεί στην Ρωσία και του επισημάνθηκε από την ρωσική κυβέρνηση να μην πάει στο Eurogroup επειδή θα προωθούσαν το κούρεμα. Αυτός όμως επέλεξε να μην πάει στην Ρωσία και πήγε στο Eurogroup. Παρακαλώ τον αρθρογράφο του πιο πάνω άρθρου να διευρευνήσει αυτόν τον ισχυρισμό. Είναι απαραίτητο ο λαός να ξέρει όλη την αλήθεια!»

Επιτελους τα ΜΜΕ κανουν μια καποια κριτικη. Μπορει να μην ειναι η καταλληλη ωρα αλλα πρεπει να καταλαβουν οι πολιτικοι οτι δεν θα δεκτουμε αλλη κοροιδια

NA DOUME POSA ALLA GNORIZAN OLI TOUS KAI DEN MAS LEI KANENAS TIPOTE….OPOS IPE KAI O LAZOPOULOS KSEROUN SE PION 8A PLASARUN TIN LISI POU 8ELOUN KAI TIN EXOUN PROSXEDIASMENI!!!!!!!!!!!!!!!

Το θέμα πια δεν είναι να πληρώσουμε μόνο! Θα πληρώσουμε την σκλαβιά μας. Αυτός είναι ο σκοπός τους. Ακούμε για πρώτη φορα τερατώδη ψέματα. Ταχα η ΑΗΚ η CYTA τα λιμάνια είναι ζημιογόνα!! Το νερό να ιδιωτικοποιηθει! Οι σπόροι που φυτευουμε να επιβάλλονται. Να μας βάλουν τσιπακι να γνωρίζουν που πάμε τι κάνουμε κάθε στιγμη! Να μας δώσουν ηλεκτρονική κάρτα να γνωρίζουν μέχρι τελευταίας δεκαρας τι ξοδεύουμε αφου η κάρτα θάναι ο προπομπός του πλαστικού χρήματος. Όχι κύριοι! Εξω απο την ευρωληστοσυμμορια τωρα!!! Να πεινασουμε, να δυστυχισουμε να τα χάσουμε όλα αλλα ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ. Τουλαχιστον οι γενιες που ερχονται και τα παιδια μας να ζησουν οπως δικαιουνται. Στην Ελλάδα που τους έβαλαν απο κάτω κάθε 2 μήνες πανε με καινούργιες απαιτήσεις. Μέχρι και την σημαία τους τους απαγόρευσαν να ανεβάζουν στον Παρθενώνα γιατί ταχα είναι Ευρωπαϊκή κληρονομιά. Αυτοί οι ίδιοι δυναστες έγιναν οι διώκτες των χριστιανών.

Αν αυτοί που κυβερνούν δεν ξέρουν τι να κάνουν δεν λέω να παραιτηθούν αλλά να φωνάξουν και άλλους να βοηθήσουν, που έχουν καλές σχέσεις με τους Ρώσσους για να μας βοηθήσουν. Δώστε σιόρ τους Ρώσσους δικαιώματα στο αέριο, κανεί πιον με την Ευρώπη. Διαφορετικά πάμε στο βάραθρο. Να καταλάβουν επιτέλους οι κομματάρχες μας ότι τα κόμματα ετελειώσαν στην Κύπρο και ότι ένα κόμμα υπάρχει μόνον. Η ΚΥΠΡΟΣ.

Με δυο λογία: αν αποτύχεις να προετοιμαστείς, ετοιμάσου να αποτύχεις.

O ANASTASIADIS I MERKEL TO NAZI EUROGROUP EPITHYMOUN TIN KATASTROFI TIS PATRIDAS MAS, TRAPEZES THA KSANAKTISTOUN ME DYSKOLIA, I PATRIDA OMOS OXI , OI TRAPEZITES DEN EXOUN PATRIDA, AFTOI EXOUN TOUS FOUSKOMENOUS LOGIARIASMOUS STIS TRAPEZES. AFTI TINEI I PATRIDA TOUS…EXEI ORISMENOUS PU NOMIZOUN OTI EINAI ATHANATOI..OLOI STO XOMA THA KATALIKSOUME MIA MERA..SIMASIA EXEI TI AFINOUME PISO MAS? KATASTREMENES TRAPEZES I KATASTREMENI PATRIDA ?

Είναι απαράδεκτο και αισχρό οι λίγοι τραπεζίτες που προκάλεσαν φούσκες και εισέσπραξαν προμήθειες από υπέρογκα δάνεια, που καρπόθηκαν διαμερίσματα από εταιρίας ανάπτυξης γης, να έχουν βγάλει και χρήματα στο εξωτερικό και να παραμένουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. Και οι πολιτικοί μας να κάνουν ότι τίποτα δεν έχει συμβεί. Διαφθορά και κακούργημα. Υπάρχει τρόπος να βρεθούν όλοι αυτοί και να …. πάρουν αυτό που αξείζει σε κακούργους. Όταν έλθει η κάθαρσης και νέμεσις, τότε ας κουρέψουν από το υστέρημα μου, να συμβάλω και εγώ στη σωτηρία της πατρίδας.

Ενάρτει η ώρα τους τραπεζίτες. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, να μην το ξεχνούν αυτό.

AN DEN PESOUN TA KEFALIA TOUS DEN THA DOUME POTE ASPRI MERA SE AFTO TO NISI…AFTOI KAI OI OIKOGENEIES TOUS VOLEMENOI EINAI OIKONOMIKA/NOMIKA STA ARXIDIA TOUS MAS EXOUN GRAMMENOUS. ALLAGI KYVERNISIS XREIAZOMASTE..ALLAGI POLITIKON…ALLAGI POLITIKIS NOOTROPIAS… I KYVERNISI TIS ARGENTINIS KAI ISLANDIAS KATAFERAN KAI KSEFYGAN APO TIN OIKONOMIKI SKLAVIA GIATI SEVONTAI TOUS POLITES KAI TIN XORA TOUS . EINAI MAXITES KAI OXI YPOKRITES VOLEMENOI PTORA I PATRIDA ME TO LAO TIS KAI META O EAFTOS TOUS..STIN KYPRO TO ANTITHETO GINETE. XORISAN TON LAO SE PARATAKSEIS GIA NA TON EXOUN DIXASMENO..MONO ME TO DIERE KAI VASILEVE MPOROUN NA KYVERNISOUN AFTOI GIATI LAOS ENOMENOS EINAI FOVOS KAI TROMOS GIAFTOUS. ME TIN FYGI TON ROSSON APO TIN KYPRO TOUS MONADIKOUS SYMAXOUS MAS ENA PREPEI NA PERIMENOUME TIN OLOKLIROTIKI EISVOLI TON TOURKOUN ME TIN ADEIA TOUO ANASTASIADI KAI TIN VOITHEIA TIS GERMANIAS.

DEN YPARXI NOMOS PU NA KATADIKAZEI TIN ANEFTHYNOTITA TON POLITIKON. Υπάρχει όμως δικαστήριο που συνέρχεται κάθε4 χρόνια. Δυστυχώς όμως εκεί οι ένορκοι Ψηφίζουν με άλλα κριτήρια «προσοχή το κόμμα και τα μάτια σας» και εκεί η ανευθυνότητα θριαμβέβει.

Γράφουν για τη στάση της Ανγκελα Μέρκελ:

Κανεί ρε κοπέλια πιον. Εν έσιει ένα πλάσμα να της βάλει μιάν ένεση να φκάλει σπάσμα.

KAPOIOS NA TIN DOLOFONISEI

Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ! ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΡΩΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ . ΤΟ ΚΥΠΡΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΦΑΣΗ.

The post Εκπληξη, θυμός, απογοήτευση -Πώς σχολιάζουν στο twitter οι Κύπριοι τις εξελίξεις appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα