Είναι trendy να είσαι αριστερός και αντιρατσιστής

Γράφει ο Αιμίλιος Τάκας

Τις τελευταίες ώρες πολλά είναι τα κείμενα που έχουν γραφτεί σχετικά με τη Βούλα Παπαχρήστου και τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα είναι τόσο πολλά που...
ξεπερνάνε κείμενα βαρύτερων ζητημάτων της κοινωνίας μας, όσο και αν κάποιοι υποστηρικτές του αποκλεισμού είναι της άποψης πως σχολιάζουν το ίδιο τα πάντα.

Διάβασα
πολύ. Πρέπει να παραδεχτώ πως είχα πολύ καιρό να διαβάσω τόσα άρθρα, τόσες απόψεις στο Facebook και στο Twitter. Το συμπέρασμα μου: "Το να είσαι αριστερός και αντιρατσιστής είναι trendy. Είναι must βρε παιδί μου πως να το πω..."

Δεν μπορώ αλλιώς να χαρακτηρίσω το γεγονός που βλέπω νέα παιδιά, να μιλούν με μίσος για μια κοπέλα 23 χρόνων επειδή πολύ απλά έκανε χιούμορ. Να το πω πιο σωστά...Αναπαρήγαγε χιούμορ. Βλέπετε βρέθηκαν αμέσως οι άνθρωποι που έβαλαν την Βούλα στο στόχο, και την "εκτέλεσαν" δείχνοντας το άκρως δημοκρατικό τους πρόσωπο. Διότι κύριοι, τσαντίρια και λοιποί δεν μπορείτε να αυτοπαρουσιάζεστε ως υποστηρικτές της Δημοκρατίας και του Αντιρατσισμού και να μην επιτρέπετε σε έναν συμπολίτη σας να έχει μια διαφορετική άποψη από τη δική σας.

Το μένος των υποστηρικτών του αποκλεισμού τεράστιο. Δεν τους είδα όμως όλους αυτούς να διαμαρτύρονται έτσι για τα νέα μέτρα; Δεν τους είδα να βγουν να μιλήσουν μετά τις εκλογές, όταν ψήφισαν τον Τσίπρα που αποδείχτηκε άλλος ένας μέγας κωλοτούμπας και να πούν πόσο λάθος ήταν που κάθονταν και τον διαφήμιζαν με μανία.

Βλέπετε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων έχει κατηγορηθεί για ξενοφοβία. Η νέα όμως λέξη που επικρατεί στους Έλληνες είναι οι Χρυσαυγοφοβία, πατριδοφοβία ή όπως αλλιώς ταιριάζει σε εσάς πείτε την. Είναι ρατσισμός αυτό που κάνετε κύριοι και επιτέλους καταλάβετε το πριν να είναι πολύ αργά. Διότι ωθείτε τα πράγματα σε μονοπάτια που θα μετανοιώσετε στο μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα