«Είναι κομπλεξικός, έχει προηγούμενα μαζί μου»

Ο Γιώργος Δώνης απολογήθηκε στην Πειθαρχική επιτροπή της Super League και διέψευσε ότι υπήρξε χειροδικία με τον Τάσο Κάκο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης. Ωστόσο χαρακτήρισε τον Κερκυραίο ρέφερι «κομπλεξικό», φράση που όπως είπε απεύθυνε και στον ίδιο στα αποδυτήρια της...
Τούμπας και επεσήμανε ότι μετά οι δύο άνδρες «τα βρήκαν». Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

«Υπάρχουν προηγούμενα
με τον Τάσο Κάκο. Από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ υπήρχε το πρόβλημα, όταν είχε πει ότι αν υπάρχει ένας φίλαθλος γύρω από τον αγωνιστικό χώρο δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι και υπήρχαν 500 και το ξεκίνησε, επειδή είπε ότι είχε τέτοια εντολή», τόνισε για την «προϊστορία» της έντασης που υπάρχει με τον Κερκυραίο τεχνικό.

Και πρόσθεσε για το ντέρμπι με τον Αρη: «Υπήρξε ένταση. Οταν είδα την δεύτερη κόκκινη σε παίκτη της ομάδας μου γύρισα και είπα. 'Τι μαλ... είναι αυτός μας χάλασε το παιχνίδι'. Αυτό το είπα στον πάγκο, τους ποδοσφαιριστές μου και τον Ιωσηφίδη. Το άκουσε όμως ο τέταρτος διαιτητής και το είπε στον Κάκο. Ο Κάκος μετά τη λήξη του αγώνα ήρθε κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου. Ηρθε γρήγορα στη φυσούνα, χωρίς να περιμένει τους βοηθούς και μου επιτέθηκε. Τον τράβηξαν αμέσως και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Του είπα ότι είναι κομπλεξικός.

Δεν υπήρξε χειροδικία στη φυσούνα. Υπήρχαν εκεί 30-40 άτομα και άκουσε ύβρεις τις οποίες μετά τις `μετέφερε' (σ.σ. απέδωσε) σε μένα στο φύλλο αγώνα. Είναι κομπλεξικός, αυτή είναι η γνώμη μου και δεν την παίρνω πίσω. Ως διαιτητής είναι πολύ καλός. Ουδέποτε κινήθηκα απειλητικά εναντίον του. Μετά βρεθήκαμε και δώσαμε τα χέρια και μου έκανε και πλάκα. Επειδή παίζαμε ποδόσφαιρο και οι δύο μου είπε ότι μικρός δεν ήσουν τόσο νευρικός και του είπα `δε με προλάβαινες'».

Και κατέληξε ο Γιώργος Δώνης: «Θα προσπαθήσω να μην ξαναείμαι εδώ (σ.σ. απολογούμενος) και με τη συμπεριφορά μου να είμαι το καλό παράδειγμα».

Στην υπερασπιστική τους γραμμή οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ επεσήμαναν ότι ο Τάσος Κάκος είναι «διαιτητάρα» αλλά θέλει να γίνεται αυτός ο πρωταγωνιστής και ζήτησαν επιείκεια στην ποινή που τυχόν θα επιβληθεί. Μάλιστα, με αφορμή ένα δεδικασμένο, ζήτησαν η αυστηρότερη ποινή να είναι 10 ημερολογιακές ημέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα