«Είμαι ο γιατρός, είμαι ο γιατρός…»

Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη του γιατρού από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος από τους τρομοκράτες, η περιπέτεια που έζησε την περασμένη Παρασκευή.

Οχι μόνο επειδή πέρασε ώρες αγωνίας στα χέρια τους, αλλά επειδή τη στιγμή της σύλληψης γνώρισε, σύμφωνα με όσα γράφει η Δημοκρατία, την τακτική της ΕΛ.ΑΣ. στην ακινητοποίηση υπόπτων που κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός τις «έφαγε» από τους αστυνομικούς που δεν ήξεραν

ότι ήταν ο όμηρος και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.

Ο όμηρος στην αρχή είχε την ίδια αντιμετώπιση με τους τρομοκράτες, αφού, ώσπου να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν ληστής κρατήθηκε με χειροπέδες. Την ώρα της ακινητοποίησης του βαν των ληστών στο κέντρο της Βέροιας εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές. Προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι… τρομοκράτης, ο γιατρός από την Κοζάνη ξάφνιασε τους αστυνομικούς. Την ώρα που οι τρεις ένοχοι επιχειρούσαν να διαφύγουν ο ίδιος έκανε ακριβώς το αντίθετο και πήγαινε… καταπάνω τους θέλοντας να πέσει στα χέρια τους.

«Είμαι ο γιατρός. Είμαι ο γιατρός…», φώναζε την ώρα που οι αστυνομικοί είχαν ακινητοποιήσει το βαν τους στη Βέροια και προσπαθούσαν να συλλάβουν τους επιβάτες τους. Μέσα από το όχημα οι δράστες της ληστείας φώναζαν για τον γιατρό «δεν είναι δικός μας, μην τον πειράξετε». Η περιπέτεια του γιατρού ξεκίνησε, σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο των τρομοκρατών, οι οποίοι αναζητούσαν όχημα για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό.

Το «ραντεβού» τους έμελλε να είναι στην Καστανιά Ημαθίας, όπου με την απειλή όπλων τον ανάγκασαν να βγει από το Ι.Χ. του. Εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό του, με αποτέλεσμα το άτομο που συνομιλούσε να γίνει αυτήκοος μάρτυρας της ομηρίας. «Μη με πυροβολήσετε» φώναζε ο γιατρός πριν τον βάλουν με το ζόρι στο βαν τους οι τρομοκράτες.

ΠΗΓΗ: Δημοκρατία

The post «Είμαι ο γιατρός, είμαι ο γιατρός…» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα