«Εχουμε πάρα πολλές συμπτώσεις σε ζητήματα οικονομίας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο

και στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας των δύο κομμάτων.

«Με τους Ανεξάρτητους Ελληνες έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Εχουμε πάρα πολλές συμπτώσεις σε ζητήματα που αφορούν την οικονομία. Δεν έχουμε χαρτογραφήσει τα άλλα πεδία της πολιτικής. Δεν ξέρω, ας πούμε, για παράδειγμα αν συγκλίνουμε σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, προφανώς απ’ ότι αντιλαμβάνομαι πρέπει να υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις. Συμφωνήσαμε να έχουμε κοινές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης απέναντι στον κυπριακό λαό και συμφωνήσαμε να έχουμε μια κοινή προσπάθεια στα ζητήματα των λειτουργιών τοι κοινοβουλίου στην κατεύθυνση της αναβάθμισής του. Τίποτα περισσότερα και τίποτα λιγότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης ενώ στην επισήμανση ότι με το κόμμα του Πάνου Καμμένου υπάρχει μια ανοικτή συζήτηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να του βάλει κανείς έναν τέτοιο τίτλο».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

The post «Εχουμε πάρα πολλές συμπτώσεις σε ζητήματα οικονομίας» appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα