Δύο αγωνιστικές σε Ρούνεϊ!

Απών από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ το Σάββατο 16 Απριλίου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ποινή δύο αγωνιστικών για...
τα υβριστικά του σχόλια μπροστά στην κάμερα στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Ο Άγγλος φορ είχε πετύχει χατ-τρικ την περασμένη αγωνιστική ανατρέποντας το 2-0 που νικούσε η Γουέστ Χαμ σε 3-2 όμως στο τρίτο γκολ
ξέσπασε μπροστά στην κάμερα με υβριστικά σχόλια. Ο φακός τον συνέλαβε και η Ομοσπονδία του επέβαλε την καθιερωμένη ποινή των δύο αγώνων για ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα έχει στα πλάνα του τον Ρούνεϊ το Σάββατο 9 Απριλίου για τον αγώνα κόντρα στη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», ούτε και το Σάββατο 16 Απριλίου για το μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» για το Κύπελλο Αγγλίας.

Πάντως ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» που βρίσκεται σε καλή φόρμα και σκόραρε ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ για τον επαναληπτικό των δύο ομάδων μεσοβδόμαδα στο «Ολντ Τράφορντ».
sport-fm
Keywords
Τυχαία Θέματα