Διαψεύδει η Εθνική Τράπεζα τα περί εξαγοράς της θυγατρικής της στην Τουρκία

Η Finansbank, θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας στην Τουρκία, θα είναι πιθανότατα στόχος εξαγοράς για την Qatar National Βank, ανέφερε στις 21/12/2012 ρεπορτάζ του Bloomberg (διαβάστε σχετικά εδώ). Επίσης η τουρκική εφημερίδα «Vatan» αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Emirates

Bank, ενώ το Bloomberg επανέρχεται στα αραβικά κεφάλαια.Με τη σειρά της η Εθνική Τράπεζα διέψευσε το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, αναφέροντας πως δεν γίνονται συζητήσεις με την τράπεζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.Το δημοσίευμα της «Vatan» ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για τη Finansbank, όσο και για την Tekstilbank, δίχως όμως να επικαλείται κάποιες πηγές.Την ίδια στιγμή το Bloomberg, επικαλούμενο αναλυτή της τράπεζας Yapi Kredi, υποστηρίζει πως υπάρχει ενδιαφέρον από το Κατάρ για τη Finansbank. Επιπρόσθετα υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ του διεθνούς πρακτορείου ότι οι τράπεζες των Εμιράτων θα συνεχίζουν να κάνουν αγορές στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, τόσο στη Μέση Ανατολή όσο και στη Βόρεια Αφρική, όπου προκύπτουν ευκαιρίες λόγω χαμηλών αποτιμήσεων.

The post Διαψεύδει η Εθνική Τράπεζα τα περί εξαγοράς της θυγατρικής της στην Τουρκία appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα